Lahjakortti
naapurille

Suunnittelukilpailu! 17.12.2018-07.01.2019

Fantasia Sport järjestää kilpailun, jossa lapset saavat piirtää tai maalata kuvan, jota voisimme käyttää mm. lahjakorteissamme. Kuvan tulisi liittyä jollain tapaa uimiseen. Muutoin toteutus on vapaa ja mielikuvitusta saa käyttää!:) Kisaan osallistumisen yläikäraja on 9 vuotta.

Valitsemme kaikista kilpailuun osallistuneista kuvista 10-15, joista järjestämme äänestyksen tammikuussa.

Äänestyksessä eniten ääniä saaneen kuvan tekijä voittaa 100 euron uintilahjakortin Fantasia Sportille. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat 20 euron uintilahjakortit niin ikään Fantasia Sportille.

Osallistumisohjeet:

-lähettäkää kuva (voi ottaa esim. puhelimen kameralla) lapsen piirrustuksesta/maalauksesta Fantasia Sportin sähköpostiin (info@fantasiasport.fi) ja kertokaa viestissä kuvan tekijän etunimi ja ikä sekä kuvan nimi.

-kuva tulee lähettää meille viimeistään 7.1.2019

-säilyttäkää alkuperäinen kuva hyvässä tallessa

 

Tervetuloa mukaan kisaan kaikki pienet taiteilijat!😊

Lahjakortti mallit Tulossa kohta lisää malleja

1
1

Olen saanut lahjakortin, mitä teen? Onneksi olkoon, sinulla on ystävä joka ajattelee sinua

Työn alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Discover käyttö

Uimakurssivaraus

Hinnasto

1 Lapsi

17,50€

(per viikko, sis. 1 – 2 aikuista)

Sisar samassa ryhmässä

+8€

(per viikko, sis. 1 – 2 aikuista)

Sisar eri ryhmässä

+12,50€

(per viikko, sis. 1 – 2 aikuista)

Discover vauvauinti 4 viikkoa

90€

+10€  niin saatte vauvauimahousut omaksi (norm. 20€)

Yksi kerta ei kerro teille rakastaako lapsenne vauvauintia vai ei. Siksi tarjoamme teille mahdollisuuden tutustua vauvauintiin neljä kertaa sitoutumatta mihinkään. Voitte ilmoittaa kiinnostuksenne kyseiseen pakettiin täyttämällä alla oleva lomake. Tämän jälkeen olemme teihin yhteydessä ja varaamme teille paikan sopivaan ryhmään. Voitte myös olla suoraan yhteydessä meihin puhelimitse. Ikäraja 3-24kk.

 

Kysymyksiä ja vastauksia

 • Kyllä voi. Kaikki poissaolot jotka on merkattu omaan online-profiliin 2 tuntia ennen oman uimaryhmän alkua, saa korvata uimalla toisessa ryhmässä koko kauden ajan. Korvausvuorot pitää varata etukäteen järjestelmän kautta.

 • Korvausvuoro varataan oman online-profiilin kautta. Valitse aikataulu ja kyseinen päivä ja ryhmä milloin haluatte korvata kerran ja valitse kohta käytä korvausvuoroa tähän varaukseen.

  Varausjärjestelmän sivulla löytyy myös käyttöohje.

  Varaukset ja aikataulut
 • Kyllä voi. Korvausvuoron saa peruutettua oman online-profiilin kautta. Valitse vuoro jonka haluat perua ja paina roskis ikonia.

 • Kyllä voi. Tästä ei tarvitse ilmoittaa toimistolle erikseen. Altaaseen ei saa tulla vierailevia lapsia, aikuisia enintään kaksi perhettä kohden.

 • Olemme huomanneet vuosien kokemuksella että yksi uimakerta ei kerro totuutta siitä rakastaako vauvasi vauvauintia vai ei. Vauva voi olla väsynyt, nälkäinen tai muuten ihmeissään uudesta ympäristöstä ja äänistä. Siksi suosittelemme neljän kerran kokeilujaksoa jonka jälkeen voitte päättää tuntuuko harrastus oikealta vai ei.

 • Kyllä. Kaikilla lapsilla jotka käyttävät vaippaa päiväs- ja yöaikaan on oltava joko kertakäyttö uimavaippa tai vauvauintiin soveltuvat vauvauimahousut. Suosittelemme vauvauimahousuja koska nämä ovat lapselle mukavammat päällä. Uimahousuissa on oltava kuoripinta sisäpuolella sekä kiristysnarut lahkeiden ja vyötärön ympärillä.

  Meiltä voi myös ostaa paikan päältä uintien yhteydessä vauvauimahousuja.

 • Kurssin järjestäjästä johtumattomasta syystä tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen. Asiakkaamme saavat kuitenkin korvata kyseisen kerran uimalla toisessa ryhmässä koko kauden ajan. Ennalta arvaamaton tapahtuma voi olla esim. oksennus – tai kakkavahinko altaalla, joka estää altaan käytön asiakkailta ja kurssilaisilta kyseisenä ajankohtana.

 • Hyvällä hygienialla  jokainen pystyy varmistamaan lapsellensa hyvän uimaympäristön. Kun jokainen uimari kiinnittää huomiota omaan hygieeniaansa, pysyy allasvesi puhtaana pienille uimareille ja klooripitoisuus alhaisena.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

info@fantasiasport.fi

0207300280

Toimisto auki ma-to
klo 11.00-15.00

Fantasia Sport Oy

Kyyrlänkuja 4 A 2

20900 Turku