Skip to content
Close

Onnea
&
tervetuloa polskimaan kanssamme

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme. Olemme vauvauimakoulu joka haluaa tarjota lapsiperheille mukavan yhteisen harrastuksen, jossa toimitaan lapsen ehdoilla ja annetaan lapselle mahdollisuus olla huomion keskipisteenä koko tunnin ajan. Vanhempien avustamana ja valvomana vauva oppii leikkimään ja sukeltamaan vedessä. Toimintamme kulmakiviä ovat turvallisuus, pehmeät tekniikat sekä hellät otteet. Tarkkaan suunnitellut ohjelmat ovat monipuolisia ja täynnä leikkimielistä fantasiaa. Ammattitaitoiset ohjaajamme pitävät huolen ryhmiemme positiivisesta ilmapiiristä leikin ja laulun tahdittamina.  Tavoitteenamme on ohjata lasta kohti terveellistä ja säännöllistä liikunnallista harrastusta

Käytössämme on erittäin monipuolinen kurssitarjonta sekä joustava online-järjestelmä, jonka ansiosta kaikki poissaolot voi aina korvata uimalla muissa ryhmissä koko kauden ajan.

Varaa paikkasi Tästä matka alkaa

  •  Saat 40€ alennuksen kurssista ja 10€ alennusta uimahousuista.

    1. Siirry online-järjestelmäämme painamalla alhaalta “varaa paikkasi” tekstiä.
    2. Rekisteröidy käyttäjäksi kohdasta Kirjaudu sisään (uusi asiakas). Rekisteröitymisen jälkeen Teille on luotu oma profiili jonka kautta pääsette varaamaan paikan kursseille.
    3. Valitse aikataulusta toivomasi kurssi ja klikkaa sitä. Lisää lapsen nimi sekä kirjoita ONNEA kortissasi oleva koodi kohtaan alennuskoodi. Paina “varaa koko kurssi”. Järjestelmä laskee automaattisesti sinulle 12% alennuksen kurssin hinnasta eli laskussa oleva summa on jäljellä oleva maksettava hinta.
    4. Uimahousut voitte noutaa uimapaikalta ensimmäisen uimakerran yhteydessä. Uimahousujen norm. hinta on 20€ ja näistä saatte 10€ alennuksen. Uimahousulasku lähetetään teille sähköpostitse. Ei tarvitse mainita että ottaa uimahousut kun varaa kurssia. 

     

  • Kuponkia voi käyttää vain kerran, eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

    Kuponki on voimassa 31.01.2020 asti. 

    Lapsen ikä on varaus hetkellä oltava alle 24kk. 

Ota yhteyttä

info@fantasiasport.fi

0207300280

Toimisto auki ma-to
klo 11.00-15.00

Fantasia Sport Oy

Kyyrlänkuja 4 A 2

20900 Turku